Er is een rede dat ze ons de Loodgieter Experts noemen

De centrale verwarming: onmisbaar in uw woning

Vooral tijdens de winterperiode zult u het belang van een goed werkende centrale verwarming niet onderschatten. In deze tijden van hoge energieprijzen is bovendien een zuinige en efficiƫnte verwarmingsinstallatie van cruciaal belang. Het installeren en afregelen van een cv-installatie is specialistenwerk. Welk type radiatoren het meest geschikt is, welk vermogen de verwarmingsketel moet hebben, waar de leidingen het best geplaatst worden enzovoorts: dat laat u het best over aan deskundige vakmensen. Want het laatste wat u wenst, is te maken krijgen met een haperende centrale verwarming waarmee u uw woning niet warm krijgt, die veel gas of stookolie verbruikt en bovendien niet helemaal veilig is. Ons installatiebedrijf installeert, onderhoudt en repareert verwarmingsinstallaties. Als u voor uw nieuwe woning een cv-installatie wilt laten plaatsen, kunnen wij voor u de meest energiezuinige oplossing bepalen en een vrijblijvende offerte opstellen. We werken alleen met materialen en toestellen van bekende fabrikanten die hun kwaliteit hebben bewezen. We berekenen voor u het benodigde vermogen van de verwarmingsketel, houden rekening met de oppervlakte van de te verwarmen ruimten en de plaats waar de radiatoren en toevoerleidingen moeten komen. Indien u reeds een (oude) cv-installatie in huis hebt, maar u wilt deze laten vervangen door een veel energiezuiniger type, dan staan wij u ook met raad en daad bij. Wij plaatsen een veel zuiniger verwarmingsketel en sluiten deze aan op het bestaande radiatorennetwerk.

Onderhoud van een cv-installatie

Het regelmatig onderhoud van een cv-installatie is van het grootste belang. Met een goed afgeregelde installatie zult u heel wat geld uitsparen aan energiekosten. Maar u moet ook steeds op uw installatie kunnen vertrouwen, vooral tijdens de koude wintermaanden. We raden u daarom aan om voor de winter uw cv-installatie door ons grondig te laten controleren en reinigen. In een koud huis terechtkomen is voor niemand aangenaam, maar een degelijke onderhoudsbeurt is ook van belang voor uw eigen veiligheid. Een slecht werkende verwarmingsinstallatie kan immers CO-vergiftiging veroorzaken, en dat is zeker het laatste wat u wilt! Bij ons loodgietersbedrijf kunt u een voordelig onderhoudscontract afsluiten voor een periodieke jaarlijkse controle van uw installatie, zodat u nooit vergeet om uw ketel te laten controleren. U kunt ons natuurlijk ook steeds bellen om zo snel mogelijk een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Snelle reparatie bij defecten

Als een cv-installatie toch defect geraakt, dan moet u kunnen rekenen op een leverancier met een uitstekende service die uw installatie binnen de kortste keren weer aan de praat krijgt. Ons loodgietersbedrijf biedt zijn klanten op dit vlak een ongeƫvenaarde dienstverlening. We laten onze klanten letterlijk en figuurlijk niet in de kou zitten. Heeft uw verwarmingsketel het begeven, aarzel niet om ons te bellen en wij staan binnen enkele uren bij u. Onze bekwame vakmensen vinden vlug de oorzaak van het probleem en zorgen ervoor dat u snel terug in uw behaaglijk warme woning kunt!

” Ze hebben mij uitstekend geholpen ”

– Gerdy

Beoordeling

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
Wij staan voor u klaar!