loodgieter experts

Bel ons

Loodgieter in de omgeving van Eindhoven

Loodgieter nodig in de omgeving van Eindhoven?

De loodgieter Experts staan voor u klaar

  • 24-uurs service
  • 7 dagen in de week geopend!
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Snelle en persoonlijke service

Stap 1

Vertel over uw probleem

Stap 2

We maken een afspraak die uw het beste uitkomt

Stap 3

We lossen het probleem op

De loodgieter in Eindhoven staat voor u klaar?

U bent op zoek naar een loodgieter in Eindhoven die niet alleen scherpe, maar vooral ook eerlijke prijzen hanteert? Dan bent u bij Loodgieter Experts aan het juiste adres. Wij zijn een loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de aanleg en het onderhoud van sanitair, verwarmingssystemen, waterleidingen en rioleringen.

De Loodgieter Expert is uw loodgieter in Eindhoven die 24/7 voor u paraat staat. Bij ons maken we geen onderscheid in grote of kleine klussen. We leggen met evenveel toewijding voor u een nieuwe badkamer aan als dat we periodiek de branders van de geiser voor u schoonmaken. De werkwijze van de Loodgieter Expert is simpel en transparant. Bij ons staat u als klant centraal. Het is aan u of u een vaste prijs of een uurtarief voor onze diensten betaalt.

Werkzaam in heel Eindhoven en omgeving

Waar kunnen we je mee helpen?

loodgieter

Tevreden klant over loodgieter

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6 |  

Onze Diensten

lekkage

Lekkages

verstopping

Verstoppingen

riolering

Riolering

verwarming

C.V. Installatie

vloerverwarming

Vloerverwarming

sanitair

Sanitair

Diensten van Loodgieter Expert

Het loodgietersvak is een enorm uitgebreid vakgebied dat zich uitstrekt van het vervangen van een leertje in een kraan tot de aanleg van gasinstallaties en verwarmingssystemen. Hieronder vallen ook de plaatsing en het onderhoud van milieuvriendelijke installaties zoals centrale- en vloerverwarmingen die door een pellet kachel of zonnepanelen gevoed worden. U kunt een beroep op uw loodgieter in Eindhoven doen voor onder andere:

Lekkages in de breedste zin van het woord. Dat kan een lekkage aan uw dak zijn door verschoven of kapotte pannen na een storm, een loodslabbe die opnieuw aangeklopt moet worden, maar ook een gesprongen waterleiding in de muur.

lekkage

Verstoppingen zijn vervelende defecten in het afvoersysteem waar we liever niet mee te maken hebben. Helaas overkomt het ons vroeg of laat allemaal wel eens. Zeker wanneer u in een oude woning woont en nog gresbuizen in de grond heeft liggen, een vangput deelt met de buren of er zich na verloop van jaren een dikke koek waspoeder aan de binnenkant van de afvoerbuis heeft gevormd. Uw expert loodgieter in Eindhoven verhelpt het snel en vakkundig. U kunt in no time weer gebruik maken van het toilet.

verstopping

De cv installatie is ook zoiets waar u liever geen trammelant mee heeft. Storingen aan de warmwatervoorziening of huisverwarming komen altijd ongelegen. Alle problemen van uiteenlopende aard zoals, lucht in de radiatoren, een te lage waterdruk of u krijgt de cv ketel zelfs na een reset niet meer in de gewenste modus? Een belletje is voldoende om uw persoonlijke loodgieter uit Eindhoven te doen voorrijden.

verwarming

Vloerverwarming is bijna niet meer weg te denken uit onze huizen. Het verhoogd het wooncomfort aanmerkelijk, doordat een warme vloer ervoor ervoor zorgt dat u minder snel last van de kou heeft. Dientengevolge bespaart u ook op uw stookkosten. Om ten volle profijt te hebben van uw vloerverwarming is een vakkundige aanleg en onderhoud zeer belangrijk. Uw loodgieter in Eindhoven kan u hier meer over vertellen.

vloer verwarming

Sanitaire voorzieningen behelzen eigenlijk alles wat met onze persoonlijke hygiƫne te maken hebben. Uw loodgieter in Eindhoven legt met evenveel vakkundigheid badkamerleidingen en toiletafvoeren aan als dat hij whirlpools of afwasmachines plaatst..

sanitair

Ons werkgebied

Wij zijn ook actief in de omliggende plaatsen van Eindhoven.

Met de Loodgieter Expert weet u wie u in huis haalt

De Loodgieter Expert is niet zomaar een loodgietersbedrijf. We noemden al eerder onze 30 jaar ervaring in het loodgietersvak. Daarnaast is de Loodgieter Expert een officieel erkend bedrijf dat beschikt over de benodigde certificaten zoals verplicht gesteld door de branche- en vakorganisaties. Wanneer u de Loodgieter Expert inhuurt als uw loodgieter in Eindhoven kunt u erop vertrouwen dat uw klus met oog voor kwaliteit wordt uitgevoerd. Het is ons om het even of wij komen voor een verstopte afvoer of de aanleg van een complete cv installatie. U kunt er bij ons van op aan dat:

  • al onze medewerkers in het bezit zijn van de juiste vakkennis en diploma’s
  • er van te voren altijd duidelijke afspraken worden gemaakt betreffende de planning en kosten
  • u voor grotere klussen altijd een en hetzelfde aanspreekpunt heeft
  • u te allen tijde maatwerk geleverd krijgt, waarbij het niet uitmaakt of u een particuliere of zakelijke klant bent.

De loodgieter in Eindhoven met de scherpste prijzen

Voor al uw loodgietersklussen, van klein tot groot, kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. De Loodgieter Expert maakt er ook geen probleem van als u op bepaalde werkzaamheden wilt besparen. In overleg met de uitvoerende vakman kunt u bijvoorbeeld bij de aanleg van een nieuwe badkamer, een groot gedeelte van het voorbereidende werk zelf doen. Het kost u misschien zelf een of twee vrije dagen, maar het betekent ook dat u het offertebedrag van uw loodgieter in Eindhoven een flink eind naar beneden kunt brengen. De eerder genoemde vakwaarborgen garanderen dat u bij ons ook altijd kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en garantie. De branche-organisaties stellen hoge eisen aan ons als loodgietersbedrijf en wij vanzelfsprekend aan onze medewerkers.

De Loodgieter Expert, uw loodgieter in Eindhoven

Voor nieuwe aanleg van sanitair, leidingwerk en verwarmingssystemen en reparaties die geen spoed behoeven komen onze vakmensen bij voorkeur van te voren een keer bij u langs. Wij maken graag met u, op een voor u geschikt tijdstip, met u een afspraak om de situatie in ogenschouw te nemen en met u van gedachten te wisselen. Naar aanleiding van dit oriƫnterende bespreken maken wij voor u een vrijblijvende offerte op die u op het gemak kunt doornemen.

Voor meer informatie over de werkzaamheden van de Loodgieter Expert alsmede acute defecten, lekkages aan verwarmingsinstallaties, leidingwerk, afvoeren en daken kunt u contact op te nemen met onderstaand telefoonnummer.

” Ze hebben mij uitstekend geholpen ”

– Gerdy

Beoordeling

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
Wij staan voor u klaar!