loodgieter experts

Bel ons

Loodgieter in de omgeving van Uden

Loodgieter nodig in de omgeving van Uden?

De loodgieter Experts staan voor u klaar

  • 24-uurs service
  • 7 dagen in de week geopend!
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Snelle en persoonlijke service

Onze loodgieter in Uden staat voor u klaar?

We zijn trots op de uitmuntende service die we onze klanten bieden. Niets is zo vervelend als een probleem met de sanitaire installatie. Een lekkende kraan, lekkage in een leiding, een verstopt toilet, een verwarmingsinstallatie die het heeft begeven: u kunt het allemaal missen als kiespijn! Aarzel niet om ons installatie bedrijf in Uden te bellen als u met één of ander loodgietersprobleem zit. We laten onze klanten niet in een koud huis zitten, of met een overstromende dakgoot, of met een toilet dat niet meer doorspoelt. Bij een dringend probleem zijn wij binnen enkele uren ter plaatse. We beschikken over het modernste gereedschap en de nodige apparatuur om de oorzaken van defecten snel op te sporen en te verhelpen. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en kunnen de meeste problemen uiterst snel oplossen. Indien er uitgebreide werkzaamheden nodig zijn om een defect te verhelpen, stellen wij eerst een offerte op. Op die manier weet u op voorhand hoeveel het u gaat kosten en staat u niet voor een verrassing wanneer u de factuur ontvangt. Twijfel niet langer als u met één of ander prangend probleem zit met een sanitaire installatie, afvoeren, riolering of cv-ketel. Contacteer Loodgieter Uden en wij helpen u graag voort met deskundig advies, een duidelijke offerte en een vakkundig uitgevoerde reparatie!

” Ze hebben mij uitstekend geholpen ”

– Gerdy

Beoordeling

Onze Diensten

lekkage

Lekkages

verstopping

Verstoppingen

riolering

Riolering

verwarming

C.V. Installatie

vloerverwarming

Vloerverwarming

sanitair

Sanitair

Ons werkgebied

Wij zijn ook actief in de omliggende plaatsen van Uden.

Loodgieter Uden uw installatie bedrijf

Hebt u er wel eens bij stilgestaan hoeveel tientallen meter leidingen er in uw huis liggen? Leidingen voor koud en warm water, afvoerleidingen, riolering, afvoeren van regenwater en sanitair, de toevoerleidingen voor de centrale verwarming enzovoorts. Er zijn heel wat buizen die gelegd moeten worden bij de bouw van een nieuwe woning! Als u een nieuwbouw wilt laten voorzien van alle sanitaire leidingen, afvoer- en rioleringsbuizen en van centrale verwarming, moet u kunnen steunen op een deskundig installatie bedrijf. Loodgieter Uden is een installatie bedrijf met een jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Contacteer ons om vrijblijvend een offerte te laten opstellen voor alle loodgieterswerk in uw nieuwe woning. Wij bespreken op voorhand uw eisen en wensen. We tonen u de verschillende mogelijkheden en oplossingen. Met onze vrijblijvende offerte weet u bovendien op voorhand hoeveel het u gaat kosten. installatie bedrijf Uden werkt niet alleen in de nieuwbouw, wij vervangen ook bestaande sanitaire leidingen, afvoeren, rioolbuizen en verwarmingsinstallaties. We werken alleen met hoogwaardige materialen en producten van bekende fabrikanten, waarvan de kwaliteit niet in twijfel wordt getrokken.

Loodgieter Uden: ook voor verwarmingsinstallaties

Ook voor een nieuwe verwarmingsinstallatie kunt u bij installatie bedrijf de loodgieter experts in Uden terecht. Wij berekenen voor u het noodzakelijke vermogen van een nieuwe zuinige verwarmingsketel, gaan na welk type radiator het meest geschikt is enzovoorts. We plaatsen nieuwe verwarmingsketels en radiatoren, maar voeren ook periodiek onderhoud uit. Als u steeds wilt vertrouwen op uw cv-installatie, is een regelmatige controle en reiniging van de ketel nodig. Dit is bovendien van belang voor het veilig functioneren van de installatie. Wij bieden u een voordelig periodiek onderhoudscontract aan indien u dit wenst.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
Wij staan voor u klaar!