Er is een rede dat ze ons de Loodgieter Experts noemen

Verstopte riolering?

Iedereen maakt het wel eens mee: een afvoerbuis, rioolbuis of regenpijp die verstopt zit. Een verstopte regenpijp veroorzaakt een overlopende dakgoot. Het is niet zo aangenaam als uw vuile afwaswater in de afwasbak blijft staan. Ook een afvoer van het bad die verstopt is, veroorzaakt nogal wat hinder. Om nog maar te zwijgen over een verstopt toilet… Velen gaan verstoppingen te lijf met ontstoppingsmiddelen die meestal slechts tijdelijk helpen en bovendien gevaarlijk zijn in het gebruik. Het is daarom beter om de oorzaak van een verstopping duidelijk vast te stellen en deze met professionele middelen aan te pakken. Doe daarom een beroep op de gespecialiseerde ontstoppingsservice van Loodgieters Experts. Voor elk probleem bestaat een oplossing. Ons installatie bedrijf helpt u in een oogwenk verder als u met een verstopte afvoer te maken hebt. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en beschikken over de nodige apparatuur en technieken om de verstopping snel te verhelpen.

De oorzaken van verstopping

Er zijn heel wat oorzaken die kunnen leiden tot een verstopte afvoer. In de keuken krijgen de afvoerbuizen vooral te maken met etensresten, olie en vet die samenklonteren en een verstopping veroorzaken. In de badkamer kunnen resten van scheerschuim, shampoo, haren en zeep voor problemen zorgen. Een verstopt toilet kan ontstaan door per vergissing doorgespoeld maandverband, te weinig spoelwater, ongeschikt toiletpapier en dergelijke. Bladeren, mos en zand zijn nefast voor regenpijpen. Tenslotte kunnen ook een onvoldoende hellingsgraad en verzakkingen van rioleringsbuizen verstoppingen in de hand werken. Verkeerd geplaatste aansluitingen van afvoeren op de rioleringsbuis leiden eveneens tot een hoop problemen. De oorzaak van een verstopping en de toestand van de rioleringsbuizen kan snel en eenvoudig vastgesteld worden met een endoscopische camera, die via een toegang in de buis wordt aangebracht. Op een monitor ziet men het camerabeeld en kan men bepalen waar de verstopping zich bevindt en wat de oorzaak ervan is. Met behulp van speciale waterspuitkoppen kan de rioolbuis of de afvoer schoongemaakt worden. Lekkage in een rioolbuis kan vastgesteld worden met behulp van een rookgenerator. Onschadelijke rook wordt via een opening in de rioolbuis geblazen. Waar de rook bovengronds zichtbaar wordt, bevindt er zich een lek in de buis.

Verstoppingen snel en vakkundig opgelost

Aarzel niet en contacteer ons bedrijf als uw bad, toilet af afwasbak niet meer doorloopt of uw dakgoot overstroomt bij hevige regenval. We komen snel ter plaatse en nemen de nodige apparatuur mee. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in het ontstoppen van afvoeren, riolering en regenpijpen. We sporen snel de oorzaak op en verhelpen het probleem zo snel als we kunnen. We maken op voorhand duidelijke prijsafspraken met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u onze factuur krijgt. Aarzel niet langer en doe een beroep op onze professionele ontstoppingsservice. Wij garanderen u een snelle en blijvende oplossing van verstoppingsproblemen.

” Ze hebben mij uitstekend geholpen ”

– Gerdy

Beoordeling

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
Wij staan voor u klaar!